Wie is Restrap

HET BEGIN

Het begon in 2010 in een achterkamer. Van een enkele naaimachine maakte oprichter Nathan pedaalbanden, eerst voor zichzelf, daarna voor zijn vrienden. De belangstelling groeide, net als Restrap, en Nathan ging op zoek naar het volledige gamma aan tassen, bagage en accessoires dat vandaag de dag beschikbaar is.

De achterkamer werd al snel te klein. Vandaag de dag heeft Restrap een grote werkplaats in Leeds en is het een hecht team geworden van machinisten, ontwerpers, familie en vrienden.

WAAROM KOPEN

Bij Restrap zijn ze trots op hun Yorkshire roots en het landschap dat het merk inspireert. Ze hebben geïnvesteerd in de beste machines om ervoor te zorgen dat de producten met de hand worden gemaakt, in het Verenigd Koninkrijk, met behulp van duurzame materialen en lokale arbeidskrachten.

Een team van liefhebbers van het buitenleven. Als ze niet aan het naaien zijn, gaan ze de producten grondig testen, zodat zij zichzelf en hun spullen zo nat, modderig en goed mogelijk kunnen gebruiken.

HOE MAKEN WE DE PRODUCTEN?

We hebben één eenvoudige mantra: "design, build, ride".

Elk product begint als een eenvoudig idee. Is er een gat in de markt? We vullen het op. Het wordt geschetst, prototype, gemaakt, aangepast en getest tot we iets hebben waar het team blij mee is.

We streven ernaar om uit te vinden, te verbeteren en te innoveren - niet alleen te reproduceren wat al beschikbaar is.

MATERIALEN

Alles in eigen beheer produceren betekent één ding - controle. Restrap heeft volledige zeggenschap over de materialen die ze gebruiken, hoe de producten worden gemaakt en om ontwerpen te veranderen en te verbeteren wanneer ze maar willen.

BEVESTIGINGEN

Restrap werkt samen met een aantal van 's werelds grootste fabrikanten van bevestigingsmateriaal om voor alle omstandigheden een unieke oplossing te vinden. Van superslijtvaste metalen onderdelen tot nauwkeurige magnetische sluitingen, Restrap biedt een grote bruikbaarheid in al zijn ontwerpen.


Laat een reactie achter

Let op, opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.