Over ons

Welkom bij Florismoo, waar vakmanschap, passie en authenticiteit samenkomen in de wereld van home & living producten, accessoires én prachtige planten. Mijn naam is Erik Ooms, mede-eigenaar en oprichter van Florismoo, uw toegewijde online florist en leverancier van kwaliteitsproducten voor binnen en buiten.

In 2014 begon ik mijn reis in de e-commercewereld, gedreven door mijn onophoudelijke fascinatie voor prachtige producten en mijn achtergrond als florist. Dit leidde tot de oprichting van Florismoo, een webshop met een speciale focus op niche producten en bloemen. Maar in de loop der jaren is onze horizon verbreed. We begonnen met het ontdekken van de schoonheid zowel binnen als buiten onze woningen.

Bij Florismoo koesteren we een sterke band met lokale ambachtslieden en bedrijven in de Benelux. We geloven in de kracht van vakmanschap en expertise die rechtstreeks uit deze regio komt. Het is deze nauwe samenwerking die ons in staat stelt om hoogwaardige, met zorg gemaakte producten en prachtige bloemstukken aan te bieden.

De naam Florismoo is een eerbetoon aan mijn zoon Floris en onze gezamenlijke achternaam, Ooms. De "S" die we spiegelden en achterlieten, symboliseert de unieke identiteit van ons merk.

Bij Florismoo, uw online florist, hebben we een missie. Sinds onze oprichting in 2014 streven we ernaar om eerlijke home & living producten en accessoires aan te bieden die doordrenkt zijn met vakmanschap, passie en authenticiteit, inclusief een prachtige selectie van planten. Onze liefde voor de natuur heeft ons ertoe gebracht om ook prachtige planten in ons assortiment op te nemen.

Wat Florismoo echt bijzonder maakt, is onze toewijding aan uitstekende klantenservice. Als uw betrouwbare online florist staan we altijd voor je klaar, of je nu vragen hebt over onze producten, advies nodig hebt bij het kiezen van de juiste planten voor je interieur, of gewoon een praatje wilt maken. Je kunt ons gemakkelijk bereiken via WhatsApp of e-mail.

Dank je wel voor het bezoeken van Florismoo, uw online florist en thuis voor stijl, vakmanschap en groen. Samen maken we van jouw huis een ware oase van schoonheid en comfort, met prachtige bloemen en planten die de natuur naar binnen brengen.