Over ons


Mijn naam is Erik Ooms, eigenaar en oprichter van webshop Florismoo.

Als fietsliefhebber heeft de fietsbranche mij altijd al aangetrokken, maar persoonlijk vind ik dat er teveel van hetzelfde op de Nederlandse markt is, vandaar mijn keuze om een webshop met niche producten te beginnen voor de fietser, wandelaar of thuiswerker. Veel van onze producten worden ingekocht bij kleine Europese merken in binnen- en buitenland, zij hebben het vakmanschap in eigen huis en tevens zullen de producten niet bij elke winkel te vinden zijn waardoor exclusiviteit gegarandeerd blijft.

De naam Florismoo is opgebouwd uit de naam Floris (mijn zoon) en onze gezamenlijke achternaam Ooms gespiegeld minus een S.

Florismoo is eind 2014 gestart met de visie om op een eerlijke wijze fietsen, lifestyle producten en accessoires, gevuld met vakmanschap, passie en authenticiteit te leveren.

Florismoo is een webwinkel met een bijbehorende winkel/showroom aan huis en is gevestigd op Ameland 17 te Heemskerk (vlak langs de A9).
De showroom is op afspraak te bezoeken en geeft je de mogelijkheid om de producten te testen, te voelen en te zien.
Voordeel van Florismoo is de persoonlijke aandacht en de goede service die wij je kunnen bieden.

De exclusieve merken van de fietsen, accessoires en lifestyle producten zijn o.a.  Tokyobike, Hill&Ellis, Nutcase, Weathergoods, Thousand, Bikeparka en Carry bottles.

In maart 2021 hebben wij met veel spijt afscheid genomen van het merk Gocycle. 

  

Bekijk onze reviews