Over ons

Floris en Erik van Florismoo

Mijn naam is Erik Ooms, eigenaar en oprichter van Florismoo.

Als fietsliefhebber heeft de fietsbranche mij altijd al aangetrokken, maar er is teveel van hetzelfde op de Nederlandse markt, vandaar mijn keuze om een webshop met niche producten te beginnen. Het aantal producten groeit gestaag.
De meeste producten worden ingekocht bij kleine merken in binnen- en buitenland, zij hebben het vakmanschap in eigen huis en tevens zullen de producten niet bij elke winkel te vinden zijn waardoor exclusiviteit gegarandeerd blijft.

De naam Florismoo is opgebouwd uit de naam Floris (mijn zoon) en onze gezamenlijke achternaam Ooms gespiegeld minus een S.

Florismoo is eind 2014 gestart met de visie om op een eerlijke wijze (elektrische)fietsen, lifestyle producten en fietsaccessoires, gevuld met vakmanschap, passie en authenticiteit te leveren.

Florismoo is een webwinkel met een bijbehorende winkel/showroom aan huis en is gevestigd op Ameland 17 te Heemskerk (vlak langs de A9).
De showroom is op afspraak te bezoeken (of bel ons als je in de buurt bent) en geeft je de mogelijkheid om de producten te testen, te voelen en te zien.
Voordeel van Florismoo is de persoonlijke aandacht en de goede service die wij je kunnen bieden.

Qua fietsen is Florismoo geautoriseerd dealer van het merk Gocycle (Engeland), gekozen vanwege de enorme voordelen zoals volop onderdelen, service, onderhoudsgemak, exclusiviteit, design, kwaliteit en het gebruiksgemak.

De exclusieve merken van de accessoires en lifestyle producten zijn Hill&Ellis (Engeland), Weathergoods (Zweden), Véli (Portugal), Bikeparka (Engeland) en Doli (Duitsland).

 

Bekijk onze reviews